GJESTEBOK

Flytt/plasser snakkeboblen på bildet med musen

Skriv teksten til snakkeboblen

Shape:

Skrevet av Morten Flem. (Cand.theol), 1. mai, 2019
Hei! Det er både trist og sørgelig å se hva som er igjen av det fantastiske økumeniske samarbeidet vi utviklet med Helgelsesforbundet og det som er igjen av alt det arbeidet vi la ned med det som er igjen av Skandinaviska Turistkyrkan vegg i vegg med dere på slutten av 1980-tallet og begynnelsen av 1990-tallet. Hilsen fra en som var aktiv i ungdomsarbeidet på den tiden.

Skrevet av Morten Flem. (Cand.theol), 1. mai, 2019

Skrevet av Eva Wikan, 29. okt, 2018
Hei, har fått tips om at dere kan lagre ting mens man er hjemme, stemmer det? Vi håper å få sette igjen to bager fra 3.12. til 7.februar.
Eva og Bjarne

Hjemmeside: Kristiansund
Skrevet av Inge Poulsen, 4. aug, 2018
vil gerne om der er specielle møder i Oktober 2018
venligst Inge
Hinnerup, Aarhus, Danmark

Hjemmeside: Hinnerup,Aarhus,Danmark
Skrevet av Magne wold, 29. des, 2017
Dette høres merkelig ut.
Det står jo alltid en person i døra og ønsker alle velkommen.
Men jeg lover å ta dette opp og vi vil forbedre oss.
Dere er hjertelig velkommen innom igjen.

Skrevet av N N, 28. des, 2017
VELDIG trist!! Sånn burde det IKKE være. Har selv vært innom 2-3 ganger i høst, men har reagert på at ingen har ønsket velkommen og ingen har tatt kontakt.

Skrevet av Yngvar Winsnes, 21. des, 2017
Besøkte dere i november 2017. Følte med en gang jeg ikke var velkommen. Forklarte jeg sov på stranden og var veldig kald om natten. Spurte om å låne et teppe, men følte bare en trang til å gå ut igjen. Ingen niste, ikke en flaske vann, ikke noe varme

Skrevet av Roar, 11. sep, 2017
Ok!

Skrevet av Magne wold, 11. sep, 2017
Vi åpner søndag 1.oktober kl. 19.00
Se ellers program på siden Aktuelt

Skrevet av Roar Petersen, 11. sep, 2017
Når åpner dere høsten 2017??

Skrevet av Jan Pihlstrøm , 21. okt, 2016
Dere bør oppdatere på nettet at de møter dere har stemmer overens med info på nett.