Månedsplan for oktober

Listastevnet 2.-4.august 2019

Det har sneket seg inn en feil i påmeldingen til Listastevnet i DNT-Hilsen.

Påmeldingen skal være til: Henny Ånderå. Tlf. +4790662157.  Mail: olav.andera@lyse.net

Meld dere på og vær velkommen til Lista.

Generalforsamling 2019

Generalforsamling 2019 ble avholdt i kirkens lokaler mandag 18.februar. Det var 25 stemmeberettige til stede, og det var innlevert 33 forhåndsstemmer.

Valgt ble:  Marit Larsen (gjenvalg), Sverre Vedøy (gjenvalg), Johannes Taranger (ny).

Varamedlemmer ble: 1.v.m. Markus Lundevold; 2.vm. Ole Johs Jorud; 3.vm.Knut Gabrielsen; 4.vm. Karl Grude.  Generalforsamlingen vedtok å velge fire varamedlemmer for ett år.

Styret har konstituert seg slik: President: Magne Wold; 1.visepresident: Sverre Vedøy; 2.visepresident: Marit Larsen.

Talere i mars og april.

I mars får vi med oss Erling Walter som taler. Det blir første gangen vi møter Erling her.

Taler i april blir Berner Solås. Også han blir et nytt bekjentskap i Turistkirken.

Som du forstår, blir kirken åpen i hele april måned dette året. Vi vil prøve ut dette et par år for å se om det er et behov for å samles også i april måned. Du som har planlagt tur til benidorm-området i mars/april er hjertelig velkommen innom i Turistkirken.

Formiddagstreff.

Tidspunktet for formiddagstreffet har blitt forandret til kl. 11.00

Det er flere kirkegjengere som har ønsket dette, for å få litt mere ut av ettermiddagen.

Februar i Turistkirken

Vi er allerede kommet til midten av februar. Taler i februar er Per Tjøstheim. Han har tema: "Jesus vant og jeg har vunnet"  Med Jesus frå palmesøndag til påskedag.

Det har vært godt frammøte og fine samlinger.

GOD JUL

Vi ønsker alle våre kontakter og lesere en velsignet jul og et fredfullt nyttår.

Og så ønsker vi velkommen til Turistkirken vinter/vår 2019.

Vi åpner søndag 13.januar. Da får vi talerbesøk fra Centro Sarepta.

I februar blir Per Tjøstheim med som taler.

I mars blir et nytt bekjentskap for flere av oss, da kommer Erling Walter som taler.

Nytt dette året er at vi holder kirken åpen også i april måned.

Du er hjertelig velkommen til å være med oss.

DØDSBUDSKAP

Alma Torp døde natt til 25.november 2018.

Alma var, sammen med mannen Willy Torp, med å starte Den Norske Turistkirke Benidorm.

Vi takker Gud for alt de har betydd for Turistkirken og lyser fred over hennes minne.

(Minneord kommer i neste utgave av DNT-Hilsen)

Turistkirka i høst.

Vi starter opp med møte søndag 30.september kl. 19.00. Taler: Magne Wold.

Fra onsdag 3.oktober til onsdag 31.oktober er Anne-Beth og Leif-Erling Fagermo talere.

Fra 1.-30. november taler Olav Dahl.

April 2019

Vi kan allerede nevne at styret har bestemt å ha åpen kirke hele april 2019. Påsken er sein til neste år, så det vil passe fint å være i Spania og møte våren og varmen i april.

Legg det til i dine planer for neste år.

VIPPS

Du har vel hørt om VIPPS?

Vi har nå fått eget Vipps nummer:  108296

Du kan nå ganske enkelt gi din gave til Turistkirken med å bruke Vipps, enkelt og greit. Du kan i ro og mak heime hos deg selv eller hvor du enn måtte være, gi din gave.

Fast givertjeneste

På generalforsamlingen fekk styret i oppgave å prøve å få flere faste givere for å bedre på økonomien i kirken. Driften av kirken er et spleiselag, og jo flere som er med, dess mindre blir det på hver. Me har satt opp et regnestykke : Hvis 100 personer gir 100 kr pr. måned, blir det kr 120000kr i året. Så kan du jo multiplisere selv og se hvor mye det blir hvis 100 personer gir 200 kr, 250 kr, eller mer.

Nå går spørsmålet til deg, Vil du være en av desse ? Vil du være med å sørge for at me har en plass å samles til åndelig oppbyggelse, og hyggelige samvær ?

Ikke tenk at der er sikkert noen andre som ordner trekk i banken, som tar ansvar,  men gjør det du, idag. Kirken trenger din støtte.

Hvis du ordner fast trekk i banken merker du det nesten ikke at en hundrelapp eller to er trukket av kontoen din.

Kontonummeret til Den Norske Turistkirke i Flekkefjord Sparebank er: 3030.1066313

Takk for din støtte

Grøtservering ute