Hilsen

LISTASTEVNET 31.JULI - 2.AUGUST 2020.

Her kommer programmet for Listastevnet.

Dette året blir annerledes pga. koronasituasjonen. Det blir ikke samling på bedehuset i Vanse som vanlig. Alle samvær vil være på flystasjonen der vi bor. De som ønsker å være med, må melde fra på forhånd.

Fredag 31. juli:       kl. 16.00.        Innkvartering

kl. 17.00         Vi varmer grillen. (ta med grillmat)

kl. 19.00.        Hyggekveld. Toril leder og vi synger fra den nye sangboken.

Lørdag 1. august.    kl. 09.00.        Frokost.

kl. 11.00.        Bibeltime v. Berner Solås.

kl. 13.00.        Middag.

kl. 15.00.        Kaffi. Markering av DNTK 25 år. Olaug og Berner Solås tar oss                                                     med til misjonsmarka.

kl. 19.00.        Festmøte. Tale og sang av Berner Solås, sang av Jubelkoret.                                                     Utlodning.

Søndag 02.august.   kl. 09.00.        Frokost

kl. 11.00.        Gudstjeneste i Metodistkirken. Tale og sang av Berner Solås.

Påmelding til: Magne Wold, Mob. 45867899. Mailadr.    magnewold@yahoo.no   innen 10.juli.

Hilsen

Jeg vil hilse dere alle, venner av Den Norske Turistkirke Benidorm. Det er en vond og vanskelig tid vi er inne i nå. Mange er engstelige og redde i disse koronatider.

Jeg vil henvise deg til Salme 91. Du, som har tatt din tilflukt til Jesus, trenger ikke være redd. Herren er din beskytter. Det står:" Hans trofasthet skal beskytte deg og verne deg."

Vi vet lite om framtida. Men foreløpig regner vi med at Spaniatreffet på Lista 31/7-2/8 vil gå som planlagt. Vi avventer hva myndighetene bestemmer. Likeens håper vi å kunne starte opp vårt arbeid i Turistkirken i Benidorm i oktober. Men dette er også usikkert nå.

Følg med på hjemmesiden her og på Facebook.

Jeg ønsker dere alle en velsignet påskehøytid.

Magne Wold, leder.