Våren 2021

Kjære alle venner av Den Norske Turistkirke Benidorm. Det er en vanskelig tid vi er inne i nå. Styret for Turistkirken har bestemt at vi holder stengt i februar-mars 2021. Vi avventer og håper vi kan komme igang igjen fra 1.oktober 2021.

I skrivende stund er vi nå samlet ca. 40 personer på Fyresdal kurs og leirsted. Vi har herlige samlinger og et nydelig vær.

Styret har bestemt at vi vil ha en tilsvarende samling her i Fyresdal i tiden 6.-11. april 2021. Da vil vi også avvikle vår Generalforsamling siden vi ikke kan ha den i Spania. Sett av tiden og vær velkommen. Mer informasjon vil bli gitt både her og på facebook og i bladet vårt.

Fyresdal

Vi inviterer til høsttur/stevne på Fyresdal Kurs og Leirsted 13.-18. oktober 2020. Det er for Den Norske Turistkirkens venner og andre venner. Det betyr at du som har lyst, kan melde deg på.

Av programmet kan nevnes: Talere og sangere: Berit og Arne Øystein Rambekk, Svanaug og Gunnar Harkestad. Sangerne Gunilla og Johan Sigvardsson blir med fredag og lørdag.Det blir bibeltimer ved Sven Gunvaldsen og Magne Wold.

Det blir lagt opp med mye sang og musikk, og også anledning å nyte turområdet.

Pris for heile oppholdet med full pensjon: kr. 4 500,- pr.pers.

Påmelding til Toril Torp  tlf. 91559205 eller til Magne Wold  tl. 45867899

Høsten 2020

Styret for Den norske turistkirke Benidorm har vedtatt å holde kirken stengt høsten 2020 og januar 2021.

Det betyr at det blir ingen aktivitet i kirken denne tiden.

Vi kommer tilbake med mer informasjon når vi vet hvordan pandemien utvikler seg.

Ta godt vare på dere selv.

LISTASTEVNET 31.JULI - 2.AUGUST 2020.

Her kommer programmet for Listastevnet.

Dette året blir annerledes pga. koronasituasjonen. Det blir ikke samling på bedehuset i Vanse som vanlig. Alle samvær vil være på flystasjonen der vi bor. De som ønsker å være med, må melde fra på forhånd.

Fredag 31. juli:       kl. 16.00.        Innkvartering

kl. 17.00         Vi varmer grillen. (ta med grillmat)

kl. 19.00.        Hyggekveld. Toril leder og vi synger fra den nye sangboken.

Lørdag 1. august.    kl. 09.00.        Frokost.

kl. 11.00.        Bibeltime v. Berner Solås.

kl. 13.00.        Middag.

kl. 15.00.        Kaffi. Markering av DNTK 25 år. Olaug og Berner Solås tar oss                                                     med til misjonsmarka.

kl. 19.00.        Festmøte. Tale og sang av Berner Solås, sang av Jubelkoret.                                                     Utlodning.

Søndag 02.august.   kl. 09.00.        Frokost

kl. 11.00.        Gudstjeneste i Metodistkirken. Tale og sang av Berner Solås.

Påmelding til: Magne Wold, Mob. 45867899. Mailadr.    magnewold@yahoo.no   innen 10.juli.

Hilsen

Jeg vil hilse dere alle, venner av Den Norske Turistkirke Benidorm. Det er en vond og vanskelig tid vi er inne i nå. Mange er engstelige og redde i disse koronatider.

Jeg vil henvise deg til Salme 91. Du, som har tatt din tilflukt til Jesus, trenger ikke være redd. Herren er din beskytter. Det står:" Hans trofasthet skal beskytte deg og verne deg."

Vi vet lite om framtida. Men foreløpig regner vi med at Spaniatreffet på Lista 31/7-2/8 vil gå som planlagt. Vi avventer hva myndighetene bestemmer. Likeens håper vi å kunne starte opp vårt arbeid i Turistkirken i Benidorm i oktober. Men dette er også usikkert nå.

Følg med på hjemmesiden her og på Facebook.

Jeg ønsker dere alle en velsignet påskehøytid.

Magne Wold, leder.